dijous, de gener 08, 2009

Catarsi per escrit

Dia 34. Catarsi és el nom que els membres de les Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de ciència-ficció, fantasia i terror) han escollit per batejar el nou fanzine que pretenen publicar periòdicament. El fanzine vol omplir el buit que han deixat altres publicacions dins el panorama literari de gènere fantàstic en català. Catarsi serà doncs una publicació que inclourà entrevistes, notícies i sobretot relats. Ara com ara està oberta la recollida d'originals per a aquest primer número de la publicació. Els originals han de ser relats d'unes 6.000 paraules com a màxim i que han d'estar inscrits dins qualsevol gènere fantàstic (ciència-ficció, fantasia o terror); tot i que també s'acceptaran altres formats, com el còmic, el teatre etc... Els promotors d'aquest fanzine volen que la publicació vegi la llum per Sant Jordi. Els vostres relats els podeu enviar a l'adreça catarsifanzine@gmail.com.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello all
celexa price
This is where one can take advantage of the Celexa as it helps to maintain the balance between neurotransmitters, assisting people to get rid off severe depression.
[url=http://www.bestofdefleppard.com/]celexa no prescription[/url]
Cure for depression or anxietyBuy Celexa online without prescription.
http://www.bestofdefleppard.com/ - generic citalopram
If you take this drug along with aspirin, nonsteroidal anti-inflammatory drugs or other drugs affecting the bleeding, the odds are that you’ll probably experience the upper gastrointestinal bleeding.